Rólunk

Ismerd meg a BlueMarketing csapatát! Célunk az, hogy a vállalkozások hatékonyan növeljék a márkajelenlétüket és az értékesítésüket a digitális térben. A csapatunk magasan képzett és tapasztalt szakemberekből áll, akik nem csak a hirdetésekhez értenek, hanem komolyan veszik az ügyfeleink egyedi igényeit is.

Scherzer Marcell

tulajdonos, ügyvezető

Olyan vállalkozásoknak segítünk egyről a kettőre jutni, akik értéket teremtenek amellett, hogy pénzt szeretnének keresni. Ha a Te céged is ilyen, gyorsan meg fogjuk találni egymással a közös hangot. 🙂 

Talán mondanom sem kell, hogy a win-win-win szituációkat keressük, remélem hogy Veled is ilyen együttműködést alakíthatunk ki.

Hogy mi a 3 win? 

Legyen jó Neked.

Legyen jó a vásárlóidnak.

Legyen nekünk is jó. 

Ha ezt sikerült teljesítenünk, a nap végén mindenki elégedett lesz. 🙂

 

Folmeg Barbara

Irodai szuperhős

Több éves vezetői tapasztalatommal segítem a cég munkáját, szenvedélyem a folyamatok monitorozása és folyamatos fejlesztése, ezzel segítve a szolgáltatásaink minőségi fejlődését.
Feladataim közé tartozik a számlák és a szerződések kezelése, fő küldetésem az ügyfelekkel kapcsolatos dokumentumok rendben tartása.
A felmerülő operatív kérdések esetén ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzám.
 

Tóth Bonita

Hirdetésmenedzser

Több éve merültem el az online marketing mélységeiben, és úgy gondolom, hogy igazi szerelem szakmává vált számomra. Szeretem a kihívásokat, hiszen azok által fejlődők a legjobban mind szakmailag, mind pedig emberileg.

A két legfontosabb szempont számomra az Ügyfeleink elégedettsége, és a minél nagyobb hatékonyság. Úgy gondolom, ezeket akkor tudom a legjobban megvalósítani, ha teljes szívvel és lélekkel dolgozom, és ezáltal kihozhatom magamból a 120%-ot.

A Te „szerelemprojekted” az én „szerelemprojektem” is!Bízom benne, hogy hamarosan megismerhetlek, és együtt építhetjük a vállalkozásod sikerét!

Lombárszki Csaba

Hirdetésmenedzser

Több éve foglalkozom az online marketing világával, mely során szenvedélyemmé vált a kreatív tartalmak létrehozása, valamint a proaktív problémamegoldás!
Hirdetéskezelőként azon dolgozom a mindennapokban, hogy hatékony és célzott hirdetéseket hozzak létre, amik közvetetten hozzájárulnak a növekedésedhez, az üzleti céljaid eléréséhez.


A munkám során az ügyfél elégedettsége a legfontosabb számomra, ezért mindig törekszem arra, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki az online kampányokból.


Szeretek adatokkal dolgozni, és szerencsére a kreativitásom is használhatom a hirdetések tervezése, azok megvalósítása során. Bízom benne, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk az üzleti céljaid eléréséért!

Turóczi-Kaponya Bettina

Hirdetésmenedzser

PPC menedzserként dolgozom a BlueMarketing-nél a cég indulása óta. A fő feladatom a hirdetések tervezése, elkészítése, és optimalizálása, hogy azok minél hatékonyabban szolgálják ügyfeleinket.

Szakértő vagyok a Facebook Ads használatában, és mindig arra törekszem, hogy az általam kezelt projektek a legoptimálisabb beállítások mellett a legjobb eredményeket produkálják.

Fontos számomra az ügyfeleim véleménye, elégedettsége és mindent megteszek annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsam nekik a szolgáltatásunk által.

Elégedett ügyfelünk

László Barnabás

Ajánlatkéréssel kapcsolatban keress minket

Első körben egy kötetlen, díjmentes, 10-15 perces konzultációra invitálunk

IDŐPONTOT EGYEZTETÜNK

Scherzer Marcell kollégánk fog keresni a megadott telefonszámon (maximum 48 órán belül). Kivétel a hétvége, az legyen a pihenésé.

FELMÉRJÜK A PROJEKTEDET

A megbeszélt időpontban telefonon vagy videóhívásban Marcellal lesz lehetőséged egyeztetni a hirdetési elképzeléseidről

KÜLDJÜK AZ AJÁNLATOT

Jellemzően már 1-2 napon belül előtted lehet a cégedre szabott ajánlatod, amit elfogadás után egy szerződéskötés követ majd

Már csak 1 lépés 🙂