bluemarketing_logo

– Szakértőknek, oktatóknak, coachoknak, és  olyan vállalkozóknak, akik a tudásukból élnek –

Válaszd a prémium szintű Ügyfélszerző Mentorprogramot, és oldd meg az ügyfélszerzést egy életre!

Intenzív 12 hetes mentorprogram, kiegészítve online tudástárral, és akár heti szakértői konzultációs lehetőséggel.

MEGHÍVÓ

Személyes üzenet a képzés mentorától, Scherzer Marcelltől

“Rendelkezel a tudással, amivel segíteni tudsz az ügyfeleidnek, klienseidnek, már van is némi bevételed, de szeretnél egyről a kettőre lépni?

Ha a válaszod igen, a 12 hetes programunk Neked szól. 

3 lépéses módszertanunk segít kialakítani, hogy miért Téged válasszanak a konkurensek helyett, utána eljuttatja ezt a közönségedhez – tehát tele leszel megkeresésekkel, végül pedig megtanítja, hogyan adj el azoknak, akiknek Rád van szükségük.”

✓ Díjmentes és kötelezettségmentes

A fenti módszertannal akár duplázhatod is a bevételed rövid időn belül.

Ehhez csupán heti 5-10 óra plusz befektetésére lesz szükség.

RÉSZLETEK

Kinek való, kinek szól a program?

Ez a program Neked szól, ha a tudásodból élsz. (Tehát már van belőle bevételed.)

Néhány példa:

A lényeg, hogy vagy átadod a tudásod valakinek, vagy ennek a segítségével oldod meg az ő problémáját.

✓ Díjmentes és kötelezettségmentes

Mit mondanak, akik már velem dolgoznak?

"Marcellel a közös munka igazán jó hangulatban és lendületesen telik. Óriási segítség, hogy külső nézőpontokat mutat, ezáltal nekem is segít, hogy kinézzek abból a bizonyos dobozból. Évek óta marketinggel foglalkozom. Volt szerencsém hazai elismert szakemberektől tanulni, elsajátítani eszközöket, mégis amikor ott ültem a saját vállalkozásom beindítása előtt, elakadtam. Nagyon sokat ad, hogy van, aki utat mutat, letisztít bennem dolgokat, feladatokat, határidőket jelöl ki és számon is kér. Kvázi fogja a kezemet, miközben úgy adja át az eszközöket, hogy azokat meg is tanulom és képessé válok önjáróan is használni majd a jövőben. Szisztematikusan, lépésről-lépésre haladunk, és ami a legjobb, rendszerekben gondolkodva, ami nekem külön fontos az átláthatóság miatt. Azt hittem, mindent meg tudok egyedül oldani, tévedtem, a legjobbkor találkoztunk Marcellel. Ismertük egymást már korábban közös munkák által, de most egy másik oldalról is megtapasztalhattam, hogy milyen figyelmes, lelkes és hiteles szakember. Köszönöm, hogy a mentorom lettél!"
Dóri
Egészségmentor
"Marcellel a mentorprogram során olyan fókuszáltan dolgozunk a projektemen, amit egyedül biztos, hogy nem tudnék megtenni. Rengeteg dolog tisztázódott bennem, látom, hogy miket kell megcsinálnom, mi az ami még hiányos, hol kell foltozni a lyukakat. Igazság szerint vállalkozói létem első fontos döntése ez a program volt, és úgy érzem, hogy jobb irányt nem is választhattam volna!"
Bettina
Coach

Mi fog történni a jelentkezésed után?

Először egy díjmentes, 30-45 perces beszélgetés kapcsán fogunk keresni.

IDŐPONTOT EGYEZTETÜNK

Egy rövid, 5-10 perces hívás keretein belül pár szóban megismerkedünk, és időpontot egyeztetünk a díjmentes, hosszabb beszélgetésre.

KONZULTÁCIÓ

A hosszabb konzultáció alatt felmérjük, hogy a program tud-e Neked segíteni az előrelépésben, és ha igen, megmutatjuk ennek a módját is.

INDUL A PROGRAM

Amennyiben tudunk Neked segíteni, elindítjuk a közös munkát, hogy a lehető leghamarabb elérhessük a céljaid!

Már csak 1 lépés 🙂

A programra Tényleges Sikergaranciát™ vállalok

Kockázatmentes részvétel? Igen!

Amennyiben a közös munka során végrehajtod a megbeszélteket, és nem tapasztalsz eredményt, a részvételi díj 100%-a kérdés nélkül visszajár.