Legyél az új Telefonos értékesítőnk!

Ha benned is megvan a “mindent megoldok” mentalitás, szívesen tárgyalnál cégvezetőkkel, és ajánlanál minőségi szolgáltatást Nekik… Ez a lehetőség Neked szól.

Csatlakozz egy gyorsan növekvő ügynökséghez, és segíts nekünk szintet lépni!

Szereted a kihívásokat?

Kezdetben telefonos értékesítőként számítanánk a munkádra, de ha beválunk egymásnak, akár 6 hónapon belül is van lehetőséged előrelépni, élesben tárgyalni komoly, akár a piacon ismert ügyfelekkel is.

Fontos, hogy az élesben annyit tesz, hogy 99%-ban videóhívásban szoktunk tárgyalni, így ebben az esetben sem kell “kimenned terepre”.

“Oké, milyen embert kerestek?”

Akár 20-30 órában is elkezdhetsz nálunk dolgozni, de ez később mindenképp 40 órás, teljes állás lesz. (Ha 40 órás munkát keresel alapból, az is tökéletes.)

Az irodánk Budapesten van, de akár már rögtön dolgozhatsz 90-100%-ban home office-ban. Tehát nem kell Budapesten élned, ha 100 kilóméterre laksz, az is teljesen rendben van.

Fontos, hogy kitartó legyél, ne add fel az első akadálynál. Természetesen mindenben segítünk, hogy a lehető legeredményesebb legyél. 🙂

Mit fogsz csinálni pontosan?

Napi hívások lebonyolítása

Folyamatosan szeretnénk új ügyfeleket a szolgáltatásainkra, ezért mindig értékesítünk.
Ennek az egyik módja, hogy hideget is kell majd hívnod (akik még nem hallottak rólunk), de olyanokkal is foglalkozhatsz majd, akik minket kerestek meg, hogy ajánlatot kérjenek.
Természetesen mindkettőben segítünk Neked, hogy a lehető legsikeresebben menjen. 🙂

Tárgyaláson részvétel

Kezdetben megfigyelőként tudsz majd becsatlakozni a tárgyalásokra, amiket később Te magad is fogsz tudni vinni.
Ezek jelenleg 90%-ban online zajlanak.

Adminisztráció

Mi rendszerezetten működünk, és ahhoz, hogy mérhető legyen minden, Neked is lesznek adminisztrációs feladataid – de a jó hír, hogy csak a saját munkád kapcsán kell adminisztrálnod. 🙂

Hol fogsz dolgozni?

Van egy szuper irodánk a Margit körúton (II. kerület), de persze már a kezdetektől is akár heti 2-3 Home office napod is lehet. 🙂

Miért gyere hozzánk?

A feladataid és az elvárásaink már átbeszéltük, lássuk Te mit kaphatsz, ha ezeket teljesíted. 🙂 

Home office

Ezt már kitárgyaltuk, de a home office lehetőség adott lesz, ebben biztos lehetsz.

Tanulási és előrelépési lehetőség

Nagy tudásanyagot halmoztunk fel értékesítésben, és őszintén szólva, ha valaki ügyes, szeretnénk, hogy tárgyalásokat is ő vigyen – lehetőleg minél többet. 🙂

Alap fizetés + prémium lehetőség

Nagyon sok cégnél az értékesítők csak prémiumot kaphatnak, nálunk viszont már a kezdetektől lesz egy normális alapbéred, ami fölött ha belejössz, kiemelkedő fizetést is összehozhatsz. 🙂

Nagybetűs CSAPAT

Igazi csapatként működünk, ez biztosan Neked is tetszeni fog. Támogatjuk egymást, jó a viszony a kollégák között, és rendszeres csapatépítőket csinálunk, amit mindenki imádni szokott.

Mi fog történni a jelentkezésed után?

Első körben egy kötetlen, díjmentes, 10-15 perces konzultációra invitálunk

ADATOK

Töltsd ki a lenti űrlapot, kérlek minden mezőre figyelj, mert az összes fontos a továbblépéshez!

ÉRTESÍTÉS

Ha ez kész, kapni fogsz rögtön egy automatikus e-mailt. Itt többek között bemutatkozó videót és önéletrajzot is fogunk tőled kérni – ez is segít nekünk kiválasztani a legjobb jelölteket, ezért kérünk, hogy mindkettőt küldd el nekünk!

INTERJÚ

A videó után zoom, majd később személyes interjúval folytatjuk, utána pedig kezdhetjük is a közös munkát! 🙂

JELENTKEZZ MOST!